Klik op de namen voor meer info.

Kwalitatieve dienstverlening en klantgerichte aanpak, de hoekstenen van Trafuco. Trafuco is al meer dan 40 jaar een gevestigde naam in de Benelux transportsector. Met als thuisbasis Schelle, geniet het bedrijf een perfecte ligging en bereikbaarheid ten op zichte van Antwerpen, Brussel, Gent en Rotterdam.
Trafuco.be

Swingend en levendig. Voor typische Belgische en Vlaamse specialiteiten kan je nergens beter terecht dan op het Zuid te Antwerpen.
In Brasserie Den Artist, gelegen in de mondaine, levendige buurt rond de Leopold De Waelplaats, zijn stoemp met worst, stoofkarbonaden met frieten, Oostends vispannetje, steak tartaar of stoofpotje met gehaktballen in tomatensaus dagelijkse kost.
Brasseriedenartist.be

Verkoop en levering van brandstoffen aan particulieren en industrie.
Coppens Mazout

Lichtmeester Art & Design. Meesterlijk in verlichting.
Lichtmeester.com

Carrosserie Modern Image is door een uitstekende reputatie een begrip in de carrosseriewereld geworden. Door normen en waarden als kwaliteit, vakmanschap en klantenservice hoog in het vaandel  te dragen en te integreren in de bedrijfscultuur, is het bedrijf op enkele jaren kunnen uitgroeien tot een professioneel  “all brands” carrosseriebedrijf en mag het dan ook vooraanstaande merken zoals  Ferrari, Maserati Porsche en Lexus in het 900m²; grote atelier verwelkomen.
Modern-Image.net

Zoekt U een Vespa? Heeft Uw Vespa onderhoud nodig? Zoek niet verder en kom naar ItalScooter, waar expertise troef is!
ItalScooter.be

Van containervervoer op de weg tot containervervoer op zee.
Wittegids.be

KBF Boekhouding. Een vaste waarde voor Uw administratie.
KBF.be

Hallo, wij zijn een boekhoudkantoor met vijf mensen. Ons kantoor is gelegen in de groene long van Schoten, op de grens met Brasschaat en ‘s Gravenwezel. Sinds einde 2009 zijn wij ook aktief met een kantoor in Sint-Antonius Zoersel, Zoerselsteenweg 71 onder de naam van KBF. Wij stellen onze diensten graag ter beschikking aan zelfstandigen, vrije beroepen en KMO. Dit alles in een ontspannen licht kader en omgeving waar mensen menselijk behandeld worden en waar men mensentaal spreekt en geen boekentaal, waar “tijd” in het belang van de klant centraal staat.
DataFisc.com

Expedition Office

Bent u op zoek naar een niet alledaags etentje of een feestzaal, in een origineel kader en met een onberispelijke service, dan heeft u bij Passade de ideale locatie gevonden. Passade is centraal gelegen te Mechelen en zeer goed bereikbaar via de E19 Antwerpen – Brussel.
Passade.be

Uw partner voor transportopleidingen. Voor arbeiders en bedienden die werkzaam zijn in de transportsector en een opleiding behoeven, kan u bij VVV terecht. Meer dan 15 jaar ervaring, deskundige lesgevers, voeling met de praktijk, democratische prijzen. Maak van uw opleidingen een troef in plaats van een plicht!!
VZWVerkeersVeiligheid.be